Старши треньорът на Пирин Христо Янев очаквано беше доволен след първия

...
Старши треньорът на Пирин Христо Янев очаквано беше доволен след първия
Коментари Харесай

Христо Янев: Днес видях отбор притиснат до стената, който драпа със зъби и нокти да вземе победата

Старши треньорът на Пирин Христо Янев очаквано беше удовлетворен след първия си триумф, откогато пое състава на " орлетата ", реализирана над Спартак (Варна) с 3:1 в мач от 18-ия кръг на efbet Лига.

" Доволен съм от желанието на играчите, настройката им за мача и това, което демонстрираха като продукция. За нас беше от огромно значение да спечелим трите точки през днешния ден, тъй като обстановката е незадоволиттелна. Изиграхме един доста добър мач против Локомотив (Пловдив) и положително първо полувреме против, може би, най-хубавата селекция в Първа лига ФК ЦСКА 1948.

Днес видях тим притиснат до стената, който драпа със зъби и нокти да вземе успеха. Мога единствено да поздравя момчетата. Всичко от тук нататак, което ще вършим ще бъде ориентирано към това да заздравим представянето на тима. Всеки един мач за нас ще бъде безмилостна борба. В професионалния спорт няма моменти, които можеш да подценяваш - би трябвало да се бориш за живота си ", сподели Янев.

" Не е загадка за никого, че имаме ужасно доста кадрови проблеми. Тук е моментът да поздравя всеки един от съблекалнята, който превъзмогна себе си и излезе на терена. В момента обстановката е такава, че имам съблекалня с 11 играчи, които започнаха дуела и двама-трима, които влязоха от пейката. Мартин Смоленски и Иван Тасев са викнати за младежкия народен тим. Всеки един от този състав ще бъде значим ", добави той.

" Искам дух, желая темперамент и момчета, които дават всички от себе си. Това, че Ради вкара подобен хубав гол не е инцидентно, през вчерашния ден на подготовка вкара три ", разкри още треньорът на " орлетата ".
 Пирин победи Спартак (Варна) с 3:1
Пирин удари Спартак (Варна) и реализира първа победа под управлението на Христо Янев

Важен триумф за " орлите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР